"Publika nas je nagradila aplauzom"

Mirza Varešanović nakon pobjede na Policama

"Publika nas je nagradila aplauzom"

Sarajevo je danas došlo do zlata vrijedne pobjede nad trebinjskim Leotarom na Policama, čime su izabranici trenera Mirze Varešanovića došli na korak izlaska u Evropu.

Strijelci za bordo tim u pobjedi od 2:0 bili su Alen Avdić i Kenan Handžić, a trener Mirza Varešanović nakon susreta bio je zadovoljan igrom svojih izabranika, kojima je čestitao na pobjedi.

"Utakmica se igrala po veoma teškom i sparnom vremenu i uslijed toga ni jedna ekipa nije odigrala nešto posebno. Utakmica kao utakmica nije imala mnogo ritma, ali mi smo došli do pobjede i to je u ovom trenutku najvažnije", kaže Varešanović za SportSport.ba.

"Zasluženo smo pobijedili, iako nismo nešto posebno odigrali kao recimo što smo protiv Želje u derbiju. Ipak, trebinjska nas je publika na kraju susreta nagradila aplauzom, a ja ovom prilikom čestitam svojim igračima na pobjedi i zalaganju koju su pružili na terenu", dodao je trener Sarajeva.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.