Pukom srećom spriječena tragedija na bh. stadionu
Publika je vidjela šest pogodaka, ali na kraju je to mogao biti tragičan kraj meča. Domaći fudbaler je zaista imao mnogo sreće.

Gajić je izvukao deblji kraj nakon jednog duela

Pukom srećom spriječena tragedija na bh. stadionu

S. Mlaćo

U okviru 12. kola Regionalna lige Istok jučer su snage odmjerili Omladinac Potočari i BSK Ledinci, a nakon 90 minuta završilo je 3:3.

Malobrojna publika uPpotočarima mogla je vidjeti kvalitetan meč, a domaći su se i pored vodstva 3:1, na kraju morali zadovoljiti samo jednim bodom.

Pred sami kraj meča zamalo da se desi tragedija. Nakon duela dva nogometaša, deblji kraj je izvukao domaći Đorđe Gajić koji je 'proletio' ka klupi za rezervne igrače, te udario glavom.

S obzirom da se klupa nalazi tik uz aut liniju, Gajić je udario glavom, a sama reakcija svih aktera dovoljno je rekla sve.

Gajić je ipak ustao, ali razbijene glave, te je evidentno da se nije osjećao dobro.

Potražite više informacija na temu Druga liga RS - Istok:

Zaista odgovorni u bh. nogometu moraju pogledati ovaj snimak koji je vrlo lako mogao biti i tragičan.

Top Komentari

Gvardiola
A o kojem sportu je riječ?
8 6
king11
Ne znam šta mu je kriva klupa za rezervne igrače pa da je onako glavom udari
6 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi