Pulis: Ne iznenađuje me interesovanje, Asmir će biti i bolji

"Svi mole za Begovića"

Pulis: Ne iznenađuje me interesovanje, Asmir će biti i bolji

A. Haznadarević

Reprezentativni golman Bosne i Hercegovine i 'jedinica' engleskog Stoke Cityja Asmir Begović igra najbolju sezonu karijere, a čudesne odbrane našeg čuvara mreže primorale su najveće evropske klubove da ga požele u svojim redovima.

Manchester United, Arsenal, Chelsea i Liverpool se konstantno dovode u vezu s Begovićem čija trenutna cijena se procijenjuje na oko 15 miliona funti.

 

Trener Stokea Tony Pulis, koji je iz najbliže perspektive mogao gledati kako novopridošli golman iz posrnulog Portsmontha "melje" konkurenciju i probija se u početni sastav, uopšte nije iznenađen ogromnim interesovanjem velikana. 

 

"Uopšte me ne iznenađuje što ga povezuju s najvećim klubovima. Ovo je velika sezona za njega, a on može biti samo bolji i bolji", kazao je Pulis.

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

Treba dodati i to da je i danas na naslovnicama otočke štampe upravo naš fenomenalni golman, a naslov u magazinu The Sun dovoljno govori: "All Beg for him", ili "svi mole za njega", s tim što je riječ "beg" (moliti, prositi) istovremeno nadimak našeg golmana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.