Puljić: Sve je lakše kada je Zukanović tu

Hercegovac pojačao Gent

Puljić: Sve je lakše kada je Zukanović tu

Ante Puljić, Ljubušak rođen u Mostaru prije 26 godina nedavno je iz zagrebačke Lokomotive prešao u belgijski Gent. 

Prvi dojmovi u novoj sredini su odlični, a u izjavi za belgijske medije priznao je da je sve mnogo lakše kada je tu Ervin Zukanović.

„Sve je mnogo lakše kada pored sebe imam Zukanovića koji mi u početku dosta pomaže. Gent je veliki klub ogromne tradicije i istinski sam sretan što sam ovdje. Fascinirao me je novi stadion,“ kazao je Puljić.

„I ranije je postojala mogućnost odlaska u inostranstvo, ali mislim da je ovoga puta bilo pravo vrijeme za taj korak. Iskusan sam, iza mene je gotovo deset profesionalnih sezona i samim tim sve je mnogo lakše,“ dodao je Hercegovac u redovima Genta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.