Puna podrška Komitetu za normalizaciju

Zasjedao IO NSFBiH

Puna podrška Komitetu za normalizaciju

Danas je u Sarajevu održana sjednica Izvršnog odbora Nogometnog saveza Federacije Bosne i Hercegovine, na kojoj je prisustvovao i predsjednik Komiteta za normalizaciju Ivica Osim.

Na sjednici Izvršnog odbora NS FBiH, kojoj su u jednom dijelu prisustvovali Ivan Osim predsjednik Komiteta za normalizaciju i Jasmin Baković generalni sekretar N/FS BiH, doneseni su sljedeći zaključci:

"Ivica Osim predsjednik Komiteta i Jasmin Baković generalni sekretar upoznali su članove IO NS FBiH sa dosadašnjim aktivnostima Komiteta, ishodom sastanka sa predsjednikom FIFA-e i UEFA-e u Cirihu i prihvaćenim amandmanima na statut od strane FIFA-e i UEFA-e. IO NS FBiH odao je priznanje Komitetu na poduzetim aktivnostima u proteklom periodu. IO NS FBiH ohrabren je prihvatanjem određenih amandmana od strane FIFA-e/UEFA-e i očekuje da će delegati Skupštine NS/FS BiH usvojiti novi statut NS/FS BiH kako bi prestala suspenzija", navodi se u saopštenju iz NSFBiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.