Purić: Svaki bod ima svoju težinu

Radović: Napadači su zakazali

Purić: Svaki bod ima svoju težinu

A. Beganović

I pored silne želje fudbaleri Rudar Prijedora nisu uspjeli da ostvare prvu prvenstvenu pobjedu protiv Čelika. Jedan bod je po treći put iz Prijedora otišao u Zenicu.

"Silno smo željeli pobjedu protiv Čelika, ali da bi došli do bodova trebali su nam raspoloženi igrači u napadu. Naši napadači nisu bili na nivou nekih prethodnih susreta, pa zbog toga nismo ni iskoristili nijednu od svojih prilika. Bili smo bolji, ali Čelik je zasluženo odnio jedan bod", rekao je trener Rudara Dragan Radović.

U taboru Čelika mogu da budu zadovoljni jednim bodom.

"Jedan bod iz ovog susreta nam puno znači, ali prava je šteta što u finišu susreta nismo iskoristili prviliku koju su napravili Vršajević i čini mi se Hadžić. Mogli smo do cijelog plijena, ali dobro je i ovako. Svaki bod ima svoju težinu, posebno kad se osvoji na ovako neugodnim gostovanjima", rekao je prvotimac Čelika Dario Purić.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.