Puyol možda i ostane u reprezentaciji

Puyol možda i ostane u reprezentaciji

Reprezentativac Španije Carles Puyol, koji je svojim golom donio Furiji plasman u finale, još uvijek ne zna hoće li igrati za reprezentaciju i nakon Svjetskog prvenstva.

Već se duže vrijeme spominje kako će Barcelonin igrač nakon SP-a u Južnoafričkoj Republici otići u penziju što se tiče nastupa za nacionalnu momčad. Ipak, nakon sastanka sa sportskim direktorom reprezentacije Fernandom Hierrom i selektorom Vicenteom del Bosqueom, Puyol je odgodio odluku o oproštaju.

"Iskreno, nisam donio odluku. Istina je da su mi stvari prije godinu dana bile jasnije nego sada, tada sam umalo odlučio zaključiti reprezentativnu karijeru", rekao je Puyol.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije