Puyol: Neymar mora reći šta je odlučio
Foto: EPA

Nekadašnji kapiten Barcelone

Puyol: Neymar mora reći šta je odlučio

Nekadašnji kapiten Barcelone Carles Puyol poručio je da Neymar mora svima reći šta je odlučio.

Svjetski mediji prenose da je transfer Brazilca u PSG veoma blizu, ali Neymar se ne oglašava povodom cijele situacije. Puyol je poručio da ne zna šta će se dogoditi, ali da Neymar svima mora saopštiti šta je odlučio.

"Ne znam šta će se dogoditi. On je taj koji mora pričati i objasniti šta će uraditi. Barcelona će razmotriti tu odluku, ali odluka će biti na njemu. Ne znam da li će on ostati, ali igračima je očito sve teže ostati u klubovima", rekao je Puyol. 

Podsjetimo, Neymar je u Barcu stigao na ljeto 2013. godine iz Santosa, a njegov eventualni prelazak u PSG bi bio najveći transfer u historiji fudbala. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi