Puyol: Susret Milana i Barcelone bit će fantastičan

Defanzivac Katalonaca najavio fantastičan dvomeč

Puyol: Susret Milana i Barcelone bit će fantastičan

Kapiten Barcelone bio je oduševljen žrijebom i sretan jer će u osmini finala snage odmjeriti sa Rossonerima. 

"Lično jako sam sretan zbog duela sa Milanom, ne zato jer će duel sa Milanom biti lagan, baš suprotno. Milan mi se uvijek sviđao kao tim i volim da igram protiv njih. Oni imaju sjajan stadion i to će biti fantastičan duel," rekao je Puyol.

 

"Prošle sezone smo ispali iz Lige prvaka i izgubili bitku u prvenstvu u praktično istoj sedmici. Ove sezone smo počeli jako dobro i nadam se da ćemo nastaviti isto tako i u 2013.," rekao je defanzivac Katalonaca. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

 

U Barceloni se nadaju da će se duel sa Milanom završiti na isti način kao i prošle sezone, kada je Barsa ukuonim rezultatom 3:1 izbacila Milaneze u četvrtfinalu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.