Puzigaća: Borac je favorit za Evropu

Nekadašnji kapiten se vratio u Banja Luku

Puzigaća: Borac je favorit za Evropu

Nakon šestomjesečne epizode na Bilinom Polju, u redovima Čelika, Bokan Puzigaća vratio se u banjalučki Borac.

Čelik je u prvoj polusezoni igrao ispod svih očekivanja, dok je Borac u samom vrhu tabele, pa je Puzigaća odlučio vratiti se u ekipu kojoj je nekada bio i kapiten.

"Želim da sa Borcem izborim plasman u neko od evropskih takmičenja. Mislim da imamo i više nego dobre šanse da to i ostvarimo. Naravno, neće biti lako jer ima i drugih veoma kvalitetnih ekipa, ali mislim da smo svakako jedni od najvećih konkurenata za izlazak u Evropu", rekao je Puzigaća.

Borac se nakon jesenjeg dijela prvenstva nalazi na drugom mjestu, sa samo bodom zaostatka za vodećim Širokim Brijegom, a banjalučka ekipa se također uspjela plasirati i u polufinale Kupa Bosne i Hercegovine.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.