Fudbaler Sarajeva nakon utakmice protiv Viteza

Puzigaća: Ekipa je u prvom planu, zadovoljan sam formom

Bojan Puzigaća bio je jedan od najboljih igrača Sarajeva na jučašnjoj utakmici protiv Viteza. 

Bordo momci vodili su sa 1:0, ali su u nastavku od gotovog napravili veresiju i plasman u četvrtfinale izborili tek nakon boljeg izvođenja penala.

„Teška utakmica je za nama. Svi smo mislili da ćemo nakon 1:1 u Vitezu lako do narednog kruga, što je bio mač sa dvije oštrice, Prvo poluvrijeme smo igrali kvalitetno, poveli smo na vrijeme i sve je bilo dobro. Očekivali smo drugi gol u nastavku kojim bismo utakmicu mirno priveli kraju i sačuvali se za Zrinjski, međutim desilo se suprotno i upali smo u probleme,“ kazao je Puzigaća, te dodao:

„Na sreću Dejan Bandović je odlično branio penale i odveo nas u četvrtfinale. U Kupu imamo velike ambicije i mislim da možemo naprabiti dobre stvari. Zadovoljan sam svojom formom, iako je ekipa u prvom planu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.