Puzigaća: Neće nam biti lako, ovo je važna utakmica

Puzigaća bi mogao debitovati

Puzigaća: Neće nam biti lako, ovo je važna utakmica

Midhat Šljivak

Pojačanje Sarajeva Bojan Puzigaća konačno bi mogao zaigrati za FK Sarajevo u sutrašnjem susretu protiv Mladosti.

Iako je u proteklom periodu trenirao sa klubom, Puzigaća zbog administrativnih problema nije nastupao za tim s Koševa. Ipak, sada su svi problemi otklonjeni, te bi Puzigaća mogao nastupiti protiv Mladosti.

"Neće biti lako, mi igrači smo razgovarali na treningu između sebe. Ovo je jako važna utakmica za nas. Šef je tu da odluči da li ću ja igrati ili ne. Najvažnije je da Sarajevo dobro igra i pobjeđuje. Smetala mi je situacija oko papira, trenirao sam ali nisam igrao mjesec i po. Forma dolazi uz utakmice i na šef  je da odluči da li ću igrati sutra", rekao je Puzigaća.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.