Strijelac gola za 1:1

Puzigaća: Pokazali smo da znamo igrati fudbal

U domaćem susretu protiv Atromitosa pogodio je iz velike udaljenosti, a ovoga puta je lijevi bek Sarajeva Bojan Puzigaća golmana Borussije M'gladbach matirao udarcem glavom. Najveći bh. stadion je proključao nakon njegovog izjednačujućeg gola za 1:1.

"Vidjeli ste i sami, igrali smo protiv Norvežana koji su skuplji od nas. Igrali smo protiv Grka koji su skuplji od nas, koji su završili treći u jakom prvenstvu Grčke. Međutim ovoga puta smo igrali protiv jedne Borussije M'gladbach o kojoj ne treba previše trošiti riječi. Pokazali smo da znamo da igramo fudbal. Pokazali smo da im možemo napraviti puno problema. I sami ste vidjeli da smo im napravili strašnih problema, i pri rezultatu 1:1, 2:2 i 0:0. I kada smo gubili Mišel (Miloš Stojčev op.a) je imao šansu sa 16 metara, da je pogodio možda bi se drugačije odvijala utakmica", rekao je strijelac prvog gola za Sarajevo Bojan Puzigaća, te dodao:

"Što se tiče domaćeg prvenstva mislim da Sarajevo ima najbolju ekipu i da ćemo mi to opravdati iz utakmice u utakmicu. Mi ne smijemo zaboraviti da sada u nedjelju igramo na teškom gostovanju. Potom slijedi revanš, a nakon toga je svaka naredna utakmica nama najbitnija".

Lijevi bek bordo tima kojem je pogodak za 1:1 bio drugi u Europa ligi u ovoj sezoni još uvijek vjeruje da njegov tim može i u revanšu napraviti mnogo toga.

"Fudbal je takva igra gdje pobjedi i autsajder. Idemo tamo da i njihovoj publici pokažemo da znamo da igramo fudbal, i zašto ne pokušati kao što smo pokušali pobijediti u Norveškoj i Grčkoj?"

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.