Fudbaler Sarajeva pred duel u Mostaru sa Veležom

Puzigaća: Pokazat ćemo da možemo mnogo bolje

Pred odlazak bordo tima u Mostar razgovarali smo sa jednim od novih fudbalera Sarajeva Bojanom Puzigaćom. Puzigaća bi u Mostaru mogao odigrati prve minute u dresu Sarajeva u Premijer ligi. 

"Sigurno je da nas u Mostaru očekuje teška utakmica, nezgodan domaćin. Međutim ja se nadam da ćemo mi biti pravi i ako uđemo kako treba ne bi trebalo biti problema," rekao je Bojan Puzigaća. 

"Svi vjerujemo da Sarajevo ima ekipu koja može do titule, ali ovo nije naše najbolje izdanje, što ćemo u narednom periodu nadam se i pokazati," dodao je Puzigaća. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.