Puzigaća: Strpljenjem do trijumfa

Borac protiv Olimpica traži bodove

Puzigaća: Strpljenjem do trijumfa

D. Banović

U Borcu su konsolidovali redove poslije poraza od Željezničara i eliminacije iz Kupa BiH. Poraz na Grbavici u crveno plavom taboru shvatili su kao opomenu pred finiš jeseni u Premijer ligi BiH.

Igrači vjeruju da danas protiv Olimpica mogu do pobjede.

''Pred nama je važna utakmica koja može da odredi našu sudbinu u nastavku sezone. Protiv Olimpica moramo da zapnemo iz petnih žila kako bi stigli do pobjede. Biće tvrda utakmice i sigurno neće biti dosta golova, pa moramo paziti da ne bude kikseva, jer svaki kiks mogao bi skupo da nas košta", kaže prvotimac Borca Bojan Puzigaća.

Lijevi bočni lidera Premijer lige zna i koja ekipa će se radovati pobjedi.

''Trijumfovaće onaj tim koji bude manje griješio i ko bude imao više strpljenja. Mi ćmo strpljivo graditi našu igru i čekati šansu da dođemo do tri boda", rekao je Bojan Puzigaća.

Trener Borca Vlado Jagodić, pored Stajića i Sakana, neće moći da računa ni na povrijeđenog Milana Stupara, ali stručni štab Borca će uz desnu aut liniju staviti Nemanju Damjanovića, dok bi Darko Maletić trebalo da ima mnogo ofanzivniju ulogu nego što je to bio slučaj u srijedu na Grbavici.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.