Qarabag minimalno slavio, Begović ponovo sačuvao svoju mrežu

Bh. golman upisao šesti nastup u prvenstvu

Qarabag minimalno slavio, Begović ponovo sačuvao svoju mrežu

S. Pašalić

Qarabag he u 9. kolu Premier lige Azerbejdžana na svom terenu slavio protiv Sabaila minimalnim rezultatom 1:0.

Domaći su bili veliki favorit protiv ekipe koja je imala tri vezna poraza, ali su do pobjede stigli tek u 86. minuti kada je Qarayev postigao jedini gol na utakmici.

Asmir Begović je ponovo bio na golu Qarabaga i uspio je sačuvati svoju mrežu po četvrti put otkada je stigao u Azerbejdžan.

Bh. golman je ovog ljeta stigao na posudbu iz Bournemoutha u Qarabag i ovo mu je bio ukupno deveti meč za ovaj tim u svim takmičenjima i do sada je primio osam golova.

Top Komentari

Biti golman u Azerbejdžanu i u Engleskoj to su dva veoma razlicita pojma, cuj Begovic sacuvao svoju mrezu u Qarabagu - azerbejdzanska liga, ha ha ha bas ste me nasmijali do suza, ocigledno ima u sportsportba ljubitelja gomana Begovica, pa ga stalno forsiraju preko svoga portala, ..bo vas Begovic.
1 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi