Qarabag slavio, Šehić sačuvao mrežu

Dobra partija bh. reprezentativca

Qarabag slavio, Šehić sačuvao mrežu

Qarabag je u sklopu 30. kola azerbejdžanskog prvenstva savladao u gostima Simurq i napravio novi korak ka osvajanju naslova. 

Tim za koji nastupa bh. reprezentativac Ibrahim Šehić slavio je rezultatom 2:0, a domaći navijači na prvi pogodak čekali su do 18. minute. 

Mrežu Simurqa Muarem, da bi isti fudbaler u samom finišu drugog poluvremena postigao novi pogodak i postavio konačnih 2:0. 

Ibrahim Šehić na visokom nivou branio je za svoj Qarabag koji nakon 30. kola zauzima lidersku poziciju sa deset bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Inter Baku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.