QPR želi Darrena Benta

QPR želi Darrena Benta

Edmir Škorić

Queens Park Rangers u zimskom prijelaznom roku pokušat će dovesti engleskog napadača Darrena Benta.

Bent je trenutno prvi strijelac Aston Ville s pet pogodaka, ali odnosi su se pogoršali između njega i navijača kada je prošle sedmice uhvaćen u Božićnoj kupovini za vrijeme utakmice Aston Villa - Liverpool (0:2). Kasnije se Bent ispričao navijačima.

QPR-ov menadžer Neil Warnock pokušat će u zimskom prijelaznom roku dovesti Benta. Navodno, imat će novčanu injekciju od strane vlasnika Tonyja Fernandesa.

Bent je, podsjećamo, najskuplje pojačanje u povijesti Aston Ville. Koštao je klub iz Birminghama čak 24 miliona funti.

Osim s Bentom, QPR je povezan sa Tottenhamovim dvojcem Jermainom Defoeom i Romanom Pavljučenkom, kao i Bobby Zamorom  (Fulham), Peter Odemwingijem (WBA) i Marouaneom Chamackhom (Arsenal).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.