Quagliarella: Navijač sam Napolija

Bivši napadač Udinesea

Quagliarella: Navijač sam Napolija

E. Škorić

Ovog ljeta Fabio Quagliarella (26) napustio je Udinese i za 19 miliona prešao u redove Napolija. Italijanski internacionalac je na današnjoj konferenciji za novinare istakao kako oduvijek sanja Napoli, te da nije samo igrač, već i navijač tog kluba.

Napoli je za 19 miliona eura ovog ljeta doveo Fabio Quagliarellu (26), italijanskog internacionalca koji je ranije nastupao u Udineseu. Quagliarella je bio prisutan na jučerašnjoj konferenciji za novinare, te je govorio o velikom zadovoljstvu što je napokon u Napoliju.

"Uvijek sam želio nositi ovaj dres, te se zahvaljujem klubu", počeo je napadač koji je rođen u Napulju, te nastavio.

"Ne mogu dočekati da vidim 60. 000 navijača na stadionu San Paolo. To će biti jedna nevjerovatna stvar. Posebno za mene, jer ja sam i igrač i navijač Napolija", završio je bivši igrač Udinesea.

U prošloj sezoni postigao je 21 pogodak za Udinese u svim natjecanjima, te se nada da će dobar učinak imati i ove sezone u svijetlo plavom dresu. Ukoliko se pokaže, može očekivati poziv selektora Italije za nastup na Svjetskom prvenstvu narednog ljeta.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.