Quagliarella: Totti nije zaslužio ovakav odnos Rome
Foto: EPA

Smatra da Totti zaslužuje priliku da nastavi igrati

Quagliarella: Totti nije zaslužio ovakav odnos Rome

Fabio Quagliarella smatra da je legendarni kapiten Rome Francesco Totti zaslužio da se rimski klub puno bolje odnosi prema njemu.

Iz Rome su prošlog mjeseca najavili da će Totti otići u penziju na kraju ove sezone, a čini se da legendarnom Tottiju Roma nije ponudila izbor, odnosno da mu nije ponudila mogućnost da potpiše jednogodišnje produženje ugovora.

Prema nekim špekulacijama i sam Totti se dvoumio da li treba nastaviti igrati negdje drugo, ali je sve izvjesnije da će njegova posljednja utakmica u Rominom dresu biti ove nedjelje.

"On ne zaslužuje da se ovako postupa sa njim. On treba da igra na svakom stadionu, zato što bi ljudi došli da ga vide. Kao zaljubljenik u fudbal, volio bih da nastavi igrati", izjavio je Quagliarela.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi