Maradona: Totti je najbolji igrač kojeg sam gledao
Foto: EPA

Oglasio se legendarni Argentinac

Maradona: Totti je najbolji igrač kojeg sam gledao

Endin Čaušević

Legendarni argentinski fudbaler Diego Maradona oglasio se na društvenim mrežama pred oproštaju utakmicu Francesca Tottija.

Kapiten Rome narednog vikenda gotovo sigurno igra svoju posljednju utakmicu u dresu kluba u kojem je ponikao. Iako Totti još uvijek nije zvanično potvrdio da će okačiti kopačke o klin mnogi su sigurni da je utakmica protiv Genove njegova oproštajna.

Povodom toga u posljednje vrijeme oglasilo se dosta poznatih sportista koji su poželjeli sreću Tottiju nakon završetka karijere. Također, oglasio se legendarni Maradona koji je putem svog Facebook profila poručio da je Totti najbolji igrač kojeg je on gledao.

"Francesco Totti je kralj Rima. On je i uvijek će biti najbolji igrač kojeg sam ja gledao", poručio je Maradona.

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi