Queiroz: Ronaldo dolazi na okupljanje

Portugalci optimistični glede nastupa Ronalda

Queiroz: Ronaldo dolazi na okupljanje

Adnan Beganović

Iako su iz Reala poručili da Cristiano Ronaldo neće biti spreman za utakmice baraža, portugalski selektor ne miri se sa tom odlukom i najavljuje da će pozvati jednog od najboljih svjetskih igrača na okupljanje.

„Pozvat ću Ronalda i nadam se da će nam pomoći, pa makar odigrao samo nekoliko minuta“, rekao je Carlos Quieroz za španjolsku Marcu.

Podjetimo, Cristiano Ronaldo povrijedio se u utakmici s Marseilleom prije više od mjesec dana, a njegov oporavak ne ide prema planu, pa iz Reala vrše pritisak na vodstvo portugalske reprezentacije da izostave Ronalda iz ekipe za utakmice protiv naše reprezentacije, no, čini se da Portugalci na to ni ne pomišljaju.

Bilo kako bilo, do istorijskog susreta naše fudbalske reprezentacije s Portugalom sve je manje vremena, a sasvim je sigurno da će se sapunica oko nastupa Ronalda nastaviti i u narednim danima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.