"Ako mom sinu Bog pokaže put, otići će iz Manchestera"

Majka Radamela Falcaa

"Ako mom sinu Bog pokaže put, otići će iz Manchestera"

Edmir Škorić

Majka Radamela Falcaa nagovijestial je odlazak Kolumbijca sa Old Trafforda.

Falcao je imao sezonu za zaborav u Manchester Unitedu i mogao bi na ljeto otići iz kluba.

“Nije sve bilo baš jednostavno Radamelu u životu. Imao je neke teške trenutke u karijeri koji su mu otežali život. Zbog nekih stvari nije mogao da igra na Svjetskom prvenstvu, a sada ne igra puno ni u Manchesteru. No, često ga podsjećam da će doći blagoslov nakon teških iskušenja”, kazala je Falcaova majka Carmenza Zarate.

“Nadamo se većim i boljim stvarima. Bog nas nije napustio i moj sin će opet postati ono što je bio - vrhunski golgeter. Čak i ako je nesretan što ne igra u prvih 11, mora da prihvati odluku trenera. Nije to baš normalno obzirom na ono što je napravio u karijeri, ali to se događa u nogometu. Ako mu Bog pokaže novi put, napustit će Manchester”, dodala je brižna majka nekadašnjeg igrača Atletica i Monaca.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ona je još kazala kako nema samo njen sin takve probleme jer se slično dešava i Robinu van Persiju i Angelu di Mariji.

“To je Van Gaalov način rada i to se mora poštovati”, dodala je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.