"Ako Rijeka osvoji titulu, Kek će dobiti spomenik!"

Zlatko Kranjčar o treneru Rijeke

"Ako Rijeka osvoji titulu, Kek će dobiti spomenik!"

Bivši selektor Hrvatske Zlatko Kranjčar pohvalno je govorio o svom kolegi na klupi Rijeke, Matjažu Keku.

"Riječka publika sjajno razumije fudbal, znam to jer sam radio tamo jedno vrijeme. Nisam mogao proći ulicom a da me neko ne zaustavi, a sa svakim od njih kratko bih popričao o fudbalu", prisjetio se popularni Cico svojih dana na klupi tima sa Kantride i dodao:

"Matjaž Kek radi fantastičan posao u Rijeci. Mislim da će mu, ako postane prvak, podići i spomenik. Sigurno će biti heroj u gradu, iako je i ovako heroj kada se uzme u obzir šta je sve tamo uradio za kratko vrijeme".

Priliku da preskoči Dinamo Rijeka će imati u subotu, kada će na Maksimiru odigrati derbi prvenstva s devetostrukim uzastopnim prvakom Hrvatske.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti