"Ako se oprosti biće to zločin protiv čovječnosti"

Mino Raiola o Zlatanu Ibrahimoviću

"Ako se oprosti biće to zločin protiv čovječnosti"

M. Šljivak

Zlatan Ibrahimović napustiće PSG na ljeto ove godine.

Švedski napadač se povezuje s mnogobrojnim klubovima, gdje bi navodno mogao nastaviti karijeru, a među njima su Milan, Chelsea, Inter, Manchester United...

Međutim, spominje se i eventualni završetak karijere. Njegov menadžer Mino Raiola ne odbacuje takvu mogućnost, ali tvrdi kako bi njegovo opraštanje od fudbala bio zločin protiv čovječnosti.

"Zlatanu je prioritet da na pravi način završi sezonu. Ako ne želi više igrati fudbal više, ja ću ga nagovoriti. Ako se povuče, biće to kao da je neko ukrao Mona Lizu", rekao je Raiola, te je nastavio:

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Ako želi da se povuče, zaključaću ga u ćeliju sve dok ne promijeni mišljenje. Njegovo povlačenje bi bio zločin protiv čovječnosti", rekao je Raiola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi