"Ako uzmemo titulu, kuhaću za sve navijače"

Interesantna izjava fudbalera Fiorentine

"Ako uzmemo titulu, kuhaću za sve navijače"

D. Vejo

Fiorentina ovu sezonu u Seriji A nije otvorila na način na koji je to priželjkivala.

Slabašna izdanja, dovela su do toga da Firenca zaposjedne na tek 14. mjesto sa osam osvojenih bodova iz sedam kola, što je slab učinak za klub kakav su oni. Ipak, jedan od igrača Fiorentine i dalje vjeruje kako nije baš sve tako crno, te da dolaze bolji dani. 

Povodom toga, imao je jedno interesantno obećanje, gdje je kazao na šta je sve spreman ukoliko se njegov klub okiti titulom najboljeg tima  u Italiji.

"Obećao sam navijačima ako uzmemo titulu, svima ću praviti večeru. Kuhaću ko šta želi. Volim to da radim i smatram da sam neko ko se dobro snalazi u kuhinji", rekao je Nenad Tomović.

Ukoliko Fiorentina stvarno stigne do trofeja, Tomovića čeka veliki zadatak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi