"Ako žele dovesti Begovića, morat će potrošiti mnogo novca"

Pulis se nada kako će Asmir ostati u Stokeu

"Ako žele dovesti Begovića, morat će potrošiti mnogo novca"

Asmir Begović je ove sezone pokazao da spada u red najboljih golmana na Otoku, pa se naš reprezentativac našao na meti mnogih klubova. 

Manchester United i Arsenal su glavni kandidati za dovođenje našeg reprezentativca u svoje redove. Međutim trener Stokea Tony Pulis smatra kako niko ne bi trebao biti iznenađen ukoliko Asmir i naredne sezone ostane na Britanniji. 

 

"Niko me nije zvao da pita za Asmira i njegovu cijenu, da jesu cijena bi bila... Ne mogu čak i zamisliti. Morali bi potrošiti užasno mnogo novca kako bi ga odveli. Ne mogu vam čak ni reći cijenu jer nisam ni razmišljao o njoj," rekao je Pulis i dodao: 

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

"To što smo potpisali Butlanda ne znači da ćemo prodati Asmira. Mislim da Asmir ima još dosta toga da pokaže. Bio je fantastičan ove sezone, ali ima još dosta toga da pokaže. Asmir je iz godine u godinu sve bolji i bolji. Mislim zaista da je vrhunski golman," riječi su Pulisa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.