"Anži se bori za titulu, teško je igrati protiv njih"

Misimović upozorava igrače Hannovera:

"Anži se bori za titulu, teško je igrati protiv njih"

Ekipa Hannovera sutra će u okviru šesnaestine finala Evropa lige gostovati u Rusiji, tačnije u Mahačkali kod bogatog Anžija.

Uoči ovog susreta, mnogi igrači koji su nastupali u ove dvije zemlje (Njemačkoj i Rusiji) su se oglasili te su upozorili igrače Hannovera na snagu njihovog protivnika.

Jedan od tih igrača je i naš Zvjezdan Misimović koji je u svojoj karijeri između ostalog igrao za Wolfsburg i moskovski Dinamo.

 

"Ekipa je u potpunosti kompaktna, teško je igrati protiv njih. Anži se u Rusiji bori za titulu", kratko je kazao naš veznjak, a nakon njega je svoje viđenje dao i napadač, Kevin Kuranyi koji je nastupao u redovima Schalkea.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

 

"Ovo nije lak zadatak za Hannover. Anži je jedan od najboljih timova u Rusiji koji je imao sjajnu sezonu", rekao je Kuranyi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.