"Arsenal još uvijek može do titule prvaka"

Shkodran Mustafi želi borbu do kraja

"Arsenal još uvijek može do titule prvaka"

Midhat Šljivak

Defanzivac Arsenala Shkodran Mustafi vjeruje kako njegov tim još uvijek može doći do naslova prvaka.

Iako je londonski tim porazom od gradskog rivala Chelseaja (3:1) pao na četvrtu poziciju s 12 bodova manje od Plavaca, Mustafi vjeruje da do kraja sezone Arsenal može doći do titule.

"Vjerujem u naslov prvaka. Znam da je sada još teže, ali ne odustajem. Trebaće nam i dosta sreće, ali borićemo se do kraja. Nemamo se namjeru predati sve dok postoji i teoretska šansa za titulu", istakao je njemački fudbaler.

Mustafi ove sezone igra dosta dobro za Topnike. Postigao je jedan gol u 17 nastupa u Premier ligi, ali Arsenal iz kola u kolo igra sve slabije.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Dvanaest bodova je ogromna razlika nakon 24 odigrana kola, a već u narednom kolu će Topnici za rivale imati Hull City Tigerse, tim koji igra dosta tvrdo i koji se bori za opstanak.

Tim iz Londona nakon Hulla ima nastup i u osmini finala Lige prvaka, gdje ih čeka duel s minhenskim Bayernom.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi