"Barcelona manipuliše i obični su lažovi u ovom timu"

Joan Collet, predsjednik Espanyola

"Barcelona manipuliše i obični su lažovi u ovom timu"

Midhat Šljivak

Predsjednik Espanyola Joan Collet optužio je ekipu Barcelone da su pokušali utjecati na sudiju pred utakmicu Kupa kralja u srijedu.

Dva tima su se susrela u prvenstvu prethodnog vikenda. Golova nije bilo, a Collet smatra da Katalonija jedino smatra Barcelonu za ekipu i da će se učiniti sve da Barca prođe Espanyol u Kupu.

"Sramotno je šta rade. Prave Barcelonu nacionalnim timom Katalonije. Žele da osiguraju utjecaj na sudiju za meč u srijedu. Čak lažu i da su navijači vrijeđali Neymara. Sve je to laž, neka nas ostave na miru", rekao je Collet.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Meč Barcelone i Espanyola igra se u srijedu na Nou Campu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi