"BiH zavisi od jednog čovjeka, Aco ne ljuti se, to nisi ti!"

Jurica Golemac o košarkaškoj reprezentaciji BiH

"BiH zavisi od jednog čovjeka, Aco ne ljuti se, to nisi ti!"

Adnan Beganović

U Sloveniji sutra počinje Evropsko košarkaško prvenstvo na kojem će učestvovati i naš nacionalni tim.

Sve oči evropske sportske javnosti od sutra će gledati prema Sloveniji koja je domaćin smotre najboljih selekcija Starog kontinenta.

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine igrat će u grupi zajedno sa Latvijom, Litvanijom ,Makedonijom, Srbijom i Crnom Gorom, a nekadašnji slovenski reprezentativac Jurica Golemac za Sportske novosti između ostalog govorio i o našoj reprezentaciji.

"Bosna i Hercegovina u svom sastavu ima jednog čovjeka o kojem sve zavisi. Neka se Aco Petrović ne naljuti, iako je on trener, ovaj put to nije on, nego Mirza Teletović", izjavio je Golemac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.