"Brine me povreda Teodosića"

Selektor Srbije zabrinut

"Brine me povreda Teodosića"

Košarkaška reprezentacija Srbije u Argentini je obavila završne pripreme pred start Igara u Riju.

"Orlovi" su ostavili prilično dobar utisak savladavši Francusku i Hrvatsku, a jedini poraz doživjeli su u duelu sa "gaučosima".

Selektor Aleksandar Đorđević zadovoljan je prikazanom igrom svojih igrača, ali ga i dalje muči povreda kapitena Miloša Teodosića.

"Povreda Teodosića je svakako zabrinjavajuća. On je hrabar momak, kapiten i siguran sam da će dati sve od sebe da bude od prve utakmice na terenu, ali je u pitanju šuterska ruka, nije baš prijatno", izjavio je Đorđević za beogradske medije.

Selektor Srbije se osvrnuo i na narednog rivala, reprezentaciju Venecuele.

"Radi se o jednoj iskusnoj ekipi, koja je predvođena sjajnim trenerom. Ozbiljno se pripremamo za taj meč. Idemo korak po korak".

Srbija će na Olimpijadi nastupiti u grupi A zajedno sa selekcijama SAD-a, Venecuele, Francuske, Kine i Australije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti