"Čelik je kao dijete, jači iz dana u dan"

Novi predsjednik Čelika traži stprljenje

"Čelik je kao dijete, jači iz dana u dan"

Edmir Škorić

Jasmin Memišević, novi predsjednik NK Čelik, zasukao je rukave i krenuo s poslom.

Memišević je na Skupštini po novom Statutu izabran za predsjednika Čelika prije desetak dana. Svjestan je da je pred njim i njegovim pomoćnicima puno posla, ali odlučio se uhvatiti u koštac s mnogim problemima.

Na društvenoj mreži Facebook ostavio je zanimljiv status i najavio bolji i jači Čelik, ali traži malo stprljenja od navijača.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Još jedan radni dan proveden na najljepšem stadionu. Jedan dan bliže cilju nego što se misli. Čelik je kao malo dijete, jače iz dana u dan. Udaraju sa svih strana raznorazni likovi, ali iz svake bitke smo još jači. Dragim navijačima Čelika poruka iz srca. Ja i moji prijatelji iz Uparvnog odbora nismo ničiji igrači, nismo, niti ćemo biti. Zanima nas samo bolji klub. Mi stvaramo ekipu za velike stvari, samo nam treba malo  vremena. I budite sigurni, posustati nećemo, borićemo se do kraja i pružiti otpor i pričama i lažima napraviti generaciju igrača koja će biti kao što je bila naša. Samo malo vremena i strpljenja nam treba. Uspjećemo, budite sigiurni", objavio je Memišević na svom Facebook profilu.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti