"Cilj mi je otići na Euro"

Badstuber se vraća u formu

"Cilj mi je otići na Euro"

Njemački štoper Bayerna iz Munchena Holger Badstuber potpuno se oporavio od povrede i polako se vraća u formu. 

Njegova želja ove sezone je da zaigra na Evropskom prvenstvu koje se ove godine igra u Francuskoj. Za njega se smatra d je jedan od najboljih štopera na svijetu, ali veliki problem mu predstavljaju stalne povrede.

Ovaj 26-godišnji štoper je zbog povrede propustio drugi dio 2012/2013. sezone i ccijelu 2013/2014. sezonu. Zbog povrede nije nastupio ni na Svjetskom prvenstvu 2014. godine u Brazilu kada je Njemačka postala prvak svijeta.

"Evropsko prvenstvo je još uvijek daleko. Spreman sam da tamo igram, ali prvo to morm pokazati u dresu Bayerna", rekao je štoper Bayerna.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

On je za Njemačku reprezentaciju do sada skupio 31 nastup i trenutno se sa Bayernom sprema za nastavak Bundeslige. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi