"Da nije Begovića možda bismo ispali iz Premiershipa"
EPA

Ostavio trag na Britanniji

"Da nije Begovića možda bismo ispali iz Premiershipa"

Navijači Stoke Cityja i danas se s nostalgijom prisjećaju vremena kada je Asmir Begović nastupao na Britanniji. 

Begović je u Stokeu ostavio veliki trag braneći od 2010. do 2015. godine, a nakon što je postalo jasno da je transfer u Chelsea bio pogreška, pristalice bivšeg kluba smatraju da bi za bh. golmana najbolje rješenje bilo povratak među Lončare. 

"Asmir nas je toliko puta spasio. Možda bismo ispali iz Premiershipa da nije bilo njegovih odbrana. U mojim očima on je uvijek Potter i previše je dobar da bi sjedio na klupi u Chelseaju", napisao je navijač kluba Jason Hackney na forumu Stoke Cityja. 

Jasno je da će Begović napustiti Stamford Bridge ukoliko i dalje bude druga opcija, a najveći interes za njegovo dovođenje je pokazao West Ham United.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi