Begovićev prelazak u West Ham je sve realnija opcija

ESPN tvrdi

Begovićev prelazak u West Ham je sve realnija opcija

Reprezentativni golman Bosne i Hercegovine Asmir Begović će u januaru vjerovatno promijeniti sredinu.

Od dolaska u Chelsea 2015. godine, Begović je branio na 28 utakmica ali ponajviše zbog povrede Courtoisa. Otkako se Belgijanac oporavio, vratio se među stative londonskih Plavaca a naš čuvar mreže je preselio na klupu.

U medijima se sve češće špekuliše o Begovićevom napuštanju Chelseaja, a ESPN tvrdi da je njegov prelazak u West Ham sve realnija opcija.

Kako se tamo navodi, Bilić je nezadovoljan Adrianom i Randolphom i želi dovesti kvalitetnog golmana, a Begović se nalazi na samom vrhu liste želja hrvatskog stručnjaka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Begović je ove sezone branio na samo tri utakmice i to u EFL Kupu i sigurno je da se i on zaželio minutaže i uloge kakvu je nekada imao u Stokeu.

West Ham bi za Begovića mogao biti idealan izbor, a ESPN navodi da još uvijek nije poznato da li bi ga Chelsea prodao ili samo posudio svom gradskom rivalu.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi