"Došao sam u perspektivan klub i drago mi je da sam ovdje"
Foto: nk-rijeka.hr

Jahović predstavljen na Kantridi

"Došao sam u perspektivan klub i drago mi je da sam ovdje"

Reprezentativac Makedonije, Adis Jahović, danas je zvanično predstavljen kao novi fudbaler Rijeke. Ovaj nekadašnji igrač Željezničara i Sarajeva u Rijeku stiže iz ukrajinske Vorskle.

"Prije svega bih se zahvalio Upravi kluba što mi je ukazala povjerenje. Poznajem neke igrače Rijeke jer sam protiv njih jednom igrao prijateljsku utakmicu u dresu Zuricha", započeo je Jahović i dodao:

"Što se tiče samog ugovora sa Rijekom, mogu reći da sam vrlo sretan što sam došao ovdje. Rijeka pokazuje da je veliki klub i nadam se da ćemo zajedno ostvariti zajedničke ciljeve. U Rijeci rade profesionalno i mogu reći da je ovo vrlo ozbiljan i perspektivan klub.  Upoznat sam sa uspješnim nastupom u Europi i osvajanjem kupa Hrvarske. Želim sa svojim novim timom osvajati trofeje, za početak bih se zadovoljio ponavljanjem uspjeha iz prošle sezone a pokušat ćemo osvojiti i titulu."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.