"Đurić će odmah u vatru, nije doveden da sjedi na klupi"

Debituje protiv Fleetwooda?

"Đurić će odmah u vatru, nije doveden da sjedi na klupi"

U Bristol Cityju se nadaju da će bh. reprezentativac Milan Đurić zajedno sa Jensom Hegelerom već sutra debitovati za novi klub. 

Pred Bristol Cityjem je za vikend utakmica FA Cupa protiv Fleetwooda, a ukoliko se na vrijeme završi potrebna papirologija oko registracije, Đurić bi mogao odmah debitovati. To je uoči utakmice najavio i trener Lee Johnson.

"Đurić i Hegeler nisu fudbaleri koji su dovedeni da sjede na klupi. Odmah će u vatru i očekujem da će poboljšati kvalitet naše ekipe. Za nadati se da će biti riješena sva potrebna papriologija do sutrašnje utakmice, te da će oni biti u konkurenciji", kazao je Lee Johnson. 

Za Đurića je transfer u Englesku jedno novo iskustvo, obzirom da je u dosadašnjoj karijeri igrao samo u Italiji. Njegov novi klub se takmiči u Championshipu i trenutno zauzima 18. mjesto.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije