"Gerard može doći jer je ovdje proveo 500 godina"
Foto:EPA

Jurgen Klopp u svom stilu

"Gerard može doći jer je ovdje proveo 500 godina"

S. Bošković

Trener Liverpoola Jurgen Klopp otvorio je vrata Melwooda, trening kampa Liverpoola, Stevenu Gerardu. 

Bilo je navoda da bi se legendarni veznjak, koji sad igra za Los Angeles Galaxy, mogao vratiti na Melwood dok traje pauza u MLS-u. 

Kad je Klopp bio upitan o povratku Gerrarda, on je odgovorio: "Naravno da može koristi Melwood, proveo je na njemu 500 godina i to nije problem. Nakon toga može se vratiti u Los Angeles i igrati", izjavio je Klopp u šaljivom tonu, te je još rekao: 

"On je na odmoru i to je dobro. Uživa kad je na odmoru. Odlična je osoba i uživam provoditi vrijeme s njim. Stvarno je dobar i ako želi trenirati može", zaključio je Klopp. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Gerrard je na Anfieldu proveo 17 godina i postao je omiljen kod navijača koji i dalje ne mogu prežaliti njegov odlazak. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.