"Gerrard ne ide na posudbu u Liverpool"

Tako tvrdi Don Garber

"Gerrard ne ide na posudbu u Liverpool"

Steven Gerrard je u ljetnom prijelaznom roku pojačao američki Los Angeles Galaxy. 

Obzirom da u MLS-u prvenstvena pauza kreće u januaru, sve su glasnije špekulacije da bi legendarni Gerrard ponovo mogao obući dres Liverpoola. Ovaj put kao posuđen igrač.

Ipak, povjerenik za takmičenja MLS-a Don Garber smatra da to nije realna opcija.

"Mislim da se to neće dogoditi, a nisam ni čuo da se nešto takvo razmatra. Mislim da više neće biti tako puno posudbi izvan sezone kao što je to bio slučaj posljednjih godina", rekao je Garber.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Među zvijezdama koje su se vraćale u Evropu bili su David Beckham i Thierry Henry.

"Beckham dobro zna koliko sam bio uzrujan nakon što smo napravili veliki 'boom', a onda je on otišao u Milan. Ljudi u SAD-u su nam spočitavali da pokušavamo razviti sport, pa im nije bio jasno da on igra za dvije ekipe. Bio je izazov objasniti koliko je velika stvar da on igra za Galaxy i Milan, jer to puno govori o  našoj ligi. To je nešto što je nemoguće vidjeti u MLS-u i NFL-u", dodao je Garber.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.