"Gerrarda bismo dočekali raširenih ruku"

Ronald Koeman, trener Southamptona

"Gerrarda bismo dočekali raširenih ruku"

Vijest da će Steven Gerrard na kraju sezone napustiti Liverpool privukla je veliku pažnju ne samo britanske, već i evropske javnosti.

Nije poznato gdje će Gerrard nastaviti karijeru i ko će ga dovesti, ali su već mnogi klubovi počeli razmišljati u tom pravcu.

Jedan od zainteresovanih klubova je i Southampton, što potvrđuje izjava njihovog trenera.

"Gerrard napušta Liverpool i to je danas top tema. Mogu reći da bismo ga svi u Southamptonu dočekali raširenih ruku i sa zadovoljstvom. Ukoliko želi, Gerrard je dobrodošao u Southampton", rekao je Koeman.

Uprkos tome što interes postoji, teško je očekivati ovakav scenario posebno nakon izjave legende Liverpoola kako nema namjeru nastaviti karijeru u nekom drugom klubu iz Premiershipa zbog emocija prema svom Liverpoolu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije