"Gol Božovića čuva snove, Zeta ima šansu u revanšu"

Crnogorski mediji nakon utakmice Sarajevo - Zeta:

"Gol Božovića čuva snove, Zeta ima šansu u revanšu"

Ekipa Sarajeva je sinoć na stadionu "Asim Ferhatović-Hase" savladala crnogorsku Zetu rezultatom 2:1. Pobjeda bordo močadi ni u jednom trenutku nije došla u pitanje, ali ostaje žal za nekim propuštenim šansama u trenutcima kada su gosti bili praktički razbijeni.

Da su izabranici Dragana Jovića postigli barem još jedan pogodak sigurno je da bi mnogo mirnije putovali na revanš u Podgorici.

 

Bilo kako bilo, crnogorski mediji ovaj rezultat smatraju veoma aktivnim za njihovog predstavnika te ističu kako je momcima Radeta Vešovića za ostvarivanje historijskog uspjeha, dakle prolaza u play-off dovoljan samo trijumf od 1:0. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

 

Također, pogodak Balše Božovića iz slobodnog udarca sa ivice šesnaesterca su nazvali golom koji čuva snove te su također istakli kako je ekipa iz Golubovaca izborila odličan rezultat s obzirom da je na golu stajao treći golman ekipe.

Crnogorci također ističu kako su u finišu utakmice bili oslabljeni s obzirom da su u posljednjoj trećini utakmice odigrali s igračem manje nakon što je Vladan Peličić dobio drugi žuti karton.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije