"Guardiola više ne priča sa mnom"

Sebastian Rode otvorio dušu:

"Guardiola više ne priča sa mnom"

Endin Čaušević

Fudbaler Bayerna Sebastian Rode otkrio je da trener ove ekipe Pep Guardiola nikada ne priča s njim.

Rode je za njemačke medije izjavio da nema dobar odnos sa španskim stručnjakom, te da Guardiola rijetko kada priča s njim.

"Guardiola ne priča sa mnom skoro nikako, stvarno ne znam zbog čega ima takav odnos prema meni. Ne razumijem ni što ne igram više kao nekad, sve mi je ovo jako čudno", izjavio je Rode.

On je dodao da Matthias Sammer često ima naviku da mu priđe i popriča s njim, ali da mu je sve to jako sumnjivo.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"On zna u kakvoj sam situaciji i često priča sa mnom. Ipak, vjerujem da mu je to Pep rekao, te mi je i to dosta sumnjivo. Ne osjećam se nimalo ugodno, ali se trudim da to sakrijem. Dajem sve od sebe na treninzima i nadam se da će se to na kraju isplatiti", dodao je Rode.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi