"Higuain je bolji od Cavanija"
Foto: EPA

Bucchi smatra

"Higuain je bolji od Cavanija"

Midhat Šljivak

Nekadašnji napadač Napolija, Cristian Bucchi, smatra da je argentinski napadač Gonzalo Higuain bolji od Edinsona Cavanija, također bivšeg igrača tima iz Napulja.

Nakon što je Higuain s dva gola donio pobjedu Napoliju nad Milanom (3:1), Bucchi je komentarisao igru argentinskog napadača, te smatra da je bolji od Urugvajca Edinsona Cavanija.

"Za mene je Gonzalo pravi šampion. Slažem se s Gabrielom Batistutom, koji je rekao da je Higuain bolji od Cavanija. Urugvajac je više individualac, bio je sebičan, dok Higuaina možete vidjeti na svim dijelovima terena i uvijek učestvuje u igri", rekao je Bucchi.

Argentinski napadač je ove sezone postigao 12 golova u Seriji A, a ima i sedam asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.