"Hvala Bogu pa je Mourinhovo vrijeme u Realu brzo prošlo"

Pepe žestoko napao Mourinha

"Hvala Bogu pa je Mourinhovo vrijeme u Realu brzo prošlo"

Endin Čaušević

Portugalski stručnjak Jose Mourinho ovog ljeta izabran je za novog trenera Manchester Uniteda uz oduševljenje navijača sa Old Trafforda.

Nakon otkaza u Chelseaju, Mourinho je nekoliko mjeseci bio bez angažmana, ali je ovog ljeta preuzeo trenersko mjesto Uniteda. Iako su navijači Uniteda oduševljeni dolaskom portugalskog stručnjaka, Mourinho je u svojoj karijeri imao različitih iskustava.

Poznato je da je nakon Intera portugalski stručnjak karijeru nastavio u Real Madridu, ali se nije proslavio. Da stvar bude gora igrači Real Madrida ne kriju zadovoljstvo što je Mourinho otišao sa Santiago Bernabeua. Jedan od njih je i Pepe kojem je drago što Mourinhova karijere u Realu nije dugo trajala.

"Ljudi su nas zamrzili kada je Mourinho bio naš trener. Hvala Bogu pa se nije dugo zadržao u Realu. Kada je Ancelotti došao to je bio praznik za nas, stvari su se drastično promijenile", rekao je Pepe.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije