"Ibrahimović igra protiv nas? Pa to je s*anje!"

Razočarani fudbaler St. Etiennea

"Ibrahimović igra protiv nas? Pa to je s*anje!"

Fudbaleri St. Etiennea dočekuju sutra navečer ekipu Manchester Uniteda u okviru revanš meča šesnaestine finala Evropa lige.

Manchester United je u provom meču na domaćem terenu slavio sa uvjerljivih 3:0 i to zahvaljujući Zlatanu Ibrahimovuću  koji je postigao sva tri gola. Krilni fudbaler St. Etiennea Romain Hamouma nadao se da Zlatan neće igrati u revanš meču, ali kada je od novinara čuo da hoće, njegova rakcija je bila veoma zanimljiva.

"Ibrahimović ne igra, zar ne? Igra? Sr*nje!", rekao je Hamouma kada je čuo da će se njegova ekipa ipak suočiti sa Ibrahimovićem.

"Koliko je on golova postigao protiv nas? 17, zar ne? Šta vam mogu reći na to?", upitao je razočarani krilni fudbaler St. Etiennea. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Sutrašnji meč između St. Etiennea i Manchester Uniteda počinje od 18.00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi