"Idemo i u ovoj fazi na pobjedu u svakoj utakmici"

Zvijezda 09 želi pobjede

"Idemo i u ovoj fazi na pobjedu u svakoj utakmici"

M. Jakovljević

U prvom kolu doigravanja u Ligi za prvaka Zvijezda 09 iz Etno Sela Stanišići gostuje u Derventi kod bolje plasiranog Tekstilca, koji ima 37 bodova, odnosno tri više od Zvijezde 09.

"Nastavljamo doigravanje za što bolji plasman.Tekstilac ima iste želje, a imaju i kvalitetan sastav. Mi i u ovoj fazi  na svakoj utakmici idemo na pobjedu. Igrat ćemo bez opterećenja i vjerujem da možemo prikazati dobru igru" , bio je kratak u izjavi trener Milorad Savić-Zeko povratnik na klupu.

U Zvijezdi 09 je nedavno raskinut ugovor sa trenerom Čedom Matićem sporazumno, a na njegovo mijesto je postavljen Milorad Savić-Teko koji je ovu ekipu uveo u Prvu ligu RS, a vodio je ekipu u seriji velikih rezultata kad je Zvijezda 09 prešla put od šeste lige pa do elite RS.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti