"Igra Grka je dosadna, neka Bosna odradi posao do kraja"

ESPN-ov stručni komentator:

"Igra Grka je dosadna, neka Bosna odradi posao do kraja"

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine nije više nikakva slučajnost i njeni dobri rezultati nisu slučajni i nezapaženi. Tako se i velike TV kuće interesuju za nastupe izabranike Safeta Sušića, a jedna od njih je i veliki ESPN.

"Iza Grka je historija, obično se provuku kada to malo ko očekuje. Obično je tako, pogotovo kada se radi o velikim utakmicama. Imam neki čudan osjećaj kada je riječ o Grcima, iako je gol razlika velika, što naravno čini razliku“, kazao je jedan od ESPN-ovih „stručnih“ komentatora, očito blago naklonjen reprezentaciji koja Zmajevima gleda u leđa.

Ipak, njegov kolega u studiju tokom analize utakmice Slovačka – BiH imao je sasvim suprotno mišljenje.

„Biću iskren, radije bih Bosnu gledao kako prolazi ovu grupu. Za to imam više razloga, a jedan od njih je svakako što uprkos iskustvu i učešću na velikim takmičenjima igra Grčke je nezanimljiva, dosadna i radije bih da Bosna odradi posao do kraja“, kazao je jedan od specijalnih komentatora ESPN-ove analize proteklog kola kvalifikacija, očito realniji i naklonjeniji fudbalskoj reprezentaciji BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.