Muhamed Toromanović, kapiten našeg nacionalnog tima

"Imam problema sa uhom, ali nadam se da ću biti spreman"

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine u srijedu će u Solunu igrati prvu utakmicu predkvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv domaćina Grčke. 

Kapiten našeg nacionalnog tima, Muhamed Toromanović vjeruje kako on i saigrači mogu do dvije pobjede u duelima sa Grčkom. Toromanović je na okupljanje stigao sa povredom uha, ali se nada kako će biti spreman da pomogne saigračima na terenu. 

"Selektor je već govorio, problema uvijek ima. Mi ćemo se pokušati spremiti što bolje. Ja imam problema sa uhom, ali nadam se da ću biti spreman do početka utakmice i pomoći na terenu. Kvalitetu imamo. Imaju i Grci, ali mislim da smo mi za jednu klasu bolji, ali samo ako damo sve od sebe na terenu," rekao je Toromanović. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.