"Isco nije ništa bolji od mene"

Insigne smatra

"Isco nije ništa bolji od mene"

Midhat Šljivak

Fudbaler Napolija i reprezentativac Italije, Lorenzo Insigne, smatra kako španski fudbaler Isco nije ništa bolji od njega.

Pred večerašnje finale Evropskog prvenstva za mlade, Insigne je komentarisao duel Italije i Španije, ali je posebno istakao kako mlada zvijezda Španaca Isco nije ništa bolji od njega.

"Nemamo problem što nas svi smatraju autsajderima protiv Španije. Velika je čast igrati u finalu, naročito kad se shvati koliko je teško bilo doći do njega", rekao je Insigne, a potom je uporedio sebe i Isca.

"Nisam ništa lošiji od njega. Sjajan je igrač i to je pokazao ove godine, ali mislim da nije ništa bolji od mene", dodao je 22-godišnji Insigne.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.